Tervetuloa käyttämään Azetsin tiketöintijärjestelmää. Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai aktivoida käyttöösi myös tukipyyntöportaalin. Portaalin kautta voit tarkastella ja päivittää aikaisempia viestejäsi sekä luoda uusia tukipyyntöjä. Portaalin löydät osoitteesta https://azetspayrollfi.freshdesk.com/.

Ohjeet tilin aktivointiin

Ennen kuin voit kirjautua tikettijärjestelmämme asiakasportaaliin, sinun tulee aktivoida tilisi. Saat aktivointiviestin kun lähetät meille ensimmäisen viestisi. Voit myös pyytää palkkayhteyshenkilöltäsi viestin uudestaan.

Voit aloittaa aktivoinnin alemmasta linkistä. Tarkista, ettei kirjautumissivu ole avattuna jo selaimessa. Aktivointilinkki ohjaa sinut näkymään jossa voit asettaa itsellesi salasanan. Klikkaa vihreästä painikkeesta kun olet valmis.

Pääset portaalin kirjautumissivulle. Käytä sähköpostiosoitettasi ja juuri asettamaasi salasanaa kirjautuaksesi sisään. Voit kirjautua sisään myös Google-tilisi avulla. Mikäli unohdat salasanan, voit asettaa sen uudestaan kohdasta unohditko salasanasi?.